Micro conte

Un conte inventat pel infants.

Un dimoni pel municipi

Hi havia una vegada un dimoni a Selva, un dimoni molt dolent que havia begut massa i anava gat. Volia fer un gra fogueró, el més gran de tots, per això ho va cremar tot: l’església, les cases, les fonts.... tot, tot, tot.
Volia fer una gran festa amb altres dimonis de Mallorca, i fer moltes dolenties, com posar xinxetes a les rodes dels cotxes, per punxar les rodes, posar xinxetes a tots els bancs del poble perquè la gent es punxés el cul.
Arribaren més de quaranta dimonis, de diferents pobles, els dimonis més dolents de tots, i com que no fou suficient cremar moltes coses a Selva, anaren als altres pobles del municipi per cremar les esglésies i moltes cases.
Però anaven tant gats que xocaven amb les faroles del poble i no arribaren a cremar moltes coses. La gent de Selva creà una trampa per agafar-los a tots. Consistia en posar un cable elèctric per electrocutar als dimonis, i així passà, tots perderen les cues i les banyes, i perquè no tornessin al municipi, els llençaren a tots dins un fogueró, no es podien moure de l’enrampada que duien, i per fer-los desaparèixer, ja que els dimonis no morien amb el foc, ja que eren dimonis de foc, llançaren al fogueró tones de gel.
D’aquesta manera els dimoni desaparegueren.
I conte contat,
Dimoni acabat.

Comentaris